Get Access to All Templates € 49.- Join Today!

Arrow up
Arrow down

Need More Help?

We Are Here To Help You

Account
Please wait, authorizing ...
×
×
Forum Access (04 Jul 2019)

These forums are READ-ONLY for Guests, and only WebKomp club members can post. If you are not a member, please look at joining one of our clubs to get access to this forum.

file Installation Issue [SOLVED]

More
3 months 1 week ago - 2 months 3 weeks ago #3270 by Julian Abel
Hi,

I am having to rebuild a site which got hacked and unfortunately the backup was compromised as well.

Have removed all the old files, created a new sql database and uploaded a fresh copy of the quickstart package.

All has installed fine - can access the admin functions. However when i try to access the site i get the message shown in the attached screen capture.

I cannot find the "Allow domains..." refered to in the error message.

Any suggestions?

Thanks,
Julian
Attachments:
Last edit: 2 months 3 weeks ago by Julian Abel.

Please Log in to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #3271 by __Mike__
Replied by __Mike__ on topic Installation Issue
Hello,


Go to acymailing -> configuration -> Subscription (tab) -> Allowed domains for the redirection via the module (input box)
Here you need to set "all"



Thanks

- Please search forums before posting.
- Chrome DevTools is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions.
- If a thread is solved please edit your original / first post and place "[SOLVED]".

Please Log in to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #3272 by Julian Abel
Replied by Julian Abel on topic Installation Issue
Hi,

Thanks - found it - just didn't see it when i went through the tabs.

Support appreciated.

Have a good Christmas.

Julian

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #3276 by Julian Abel
Replied by Julian Abel on topic Installation Issue
Hi,

Hapy New Year and thanks for your help.

I am hoping you may be able to offer some thoughts on what i may be able to do to get round an issue.

Having reinstalled the Joomla package with a new mysql database everything works fine, public site and admin.

I then copied back copies of files that i had customised when i first setup the website. That brought back the layout changes but obviously not the content.

I then renamed the configuration.php file and uploaded the version from the hacked site (the timestamp on the file was from when the site was first installed - so i have assumed that the file had not been altered). The public site works perfectly, all content & layout as it should be.

The only issue is that i cannot access the Admin functions. The login screen appears, accepts the username & password and then fails. Just shows the black bar at the top of the page and the Joomla logo at the left hand end of that black bar.

The page source is shown in the attached file - I have redacted the site name at this stage. Obviously I can't post the config files as they contain sensitive data.

Any thoughts/suggestions on how i can access the admin functions would be much appreciated. As i am trying to avoid rebuilding the site from scratch.

Thanks,

Julian
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #3277 by __Mike__
Replied by __Mike__ on topic Installation Issue
Hello,


Happy new year to you, too :)

The only issue is that i cannot access the Admin functions. The login screen appears, accepts the username & password and then fails. Just shows the black bar at the top of the page and the Joomla logo at the left hand end of that black bar.



Could you send screenshot?



Thanks

- Please search forums before posting.
- Chrome DevTools is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions.
- If a thread is solved please edit your original / first post and place "[SOLVED]".

Last edit: 2 months 3 weeks ago by __Mike__.

Please Log in to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #3278 by Julian Abel
Replied by Julian Abel on topic Installation Issue
Hi,

2 screenshots attached.

Capture1 - login screen

Capture2 - browser after clicking login (and generates the code from earlier post)

I have blocked out info in the screenshots that identify other items on the screen!

Ths site was onifinally setup during Feb 2018, just incase the install package has changed since.

Thanks.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

Why Choose WebKomp?

With all the Joomla template providers out there, why choose us?  Here are many reasons why a WebKomp template would be a good fit for your website:

  • 42+ Templates
  • We offer a 14-day money-back guarantee
  • Nice Designs - We take pride in our work and we always looking ways to improve the next template release.
  • Affordable - Our prices are low.
  • Free Support - Need help? Just contact us
  • No Backlink Required - You can shut it off in the template's admin panel.
  • Nice Framework - WebKomp templates are powered by Warp, Helix, T3, Gantry5 intuitive, wonderful  fast, lightweight, and feature-packed frameworks.
  • Easy to Customize - The admin panel provides many useful options that can be easily tweaked from the backend, easily, change fonts, colors, presets and more.
  • Our templates are based on the open Warp 7 , Helix, T3 and Gantry 5 Framework - Refer to the official Warp documentation, T3 Framework , Helix3/Ultimate, Gantry 5 for comprehensive info about how to use and expand the frameworks.
  • Sample Data Available - Quickstart Package allow you install in few clicks Joomla template, Joomla extensions and Demo data, in final you get full Joomla website exactly the same like on demo.
  • Mobile Friendly - All templates on this site are now responsive, meaning they automatically adjust to any screen resolution.  
  • The Single Template(12 Months Membership) is dedicated to all customer that need only one Template for their business or private project.